روش نگهداری کنسرو رب گوجه فرنگی در خانه

مصرف رب گوجه فرنگی، برای افرادی که به گوجه ­فرنگی حساسیت دارند، توصیه نمی­ گردد از مصرف کنسروهای تغییر رنگ و بو خودداری فرمایید رب گوجه‌فرنگی بعد از باز شدن باید در داخل یخچال نگهداری شود یکی از اتفاقات طبیعی که برای این رب گوجه فرنگی می‌افتد کپک‌زدگی آن است که به خاطر شرایط نامطلوب نگهداری ایجاد می‌شود بنابراین برای جلوگیری از کپک‌زدگی رب گوجه فرنگی در یخچال دمای آن را به دمای ‌۴ درجه سانتیگراد برسانید.

در یخچال را زیاد باز و بسته نکنید، بیش از حد ظرفیت یخچال را پر نکنید از قرار دادن میوه و سبزی آلوده در یخچال خودداری کنید و حتما رب گوجه فرنگی را درون ظروف شیشه‌ای و دردار نگهدارید اگر باز هم در رب گوجه فرنگی کپک‌زدگی مشاهده شد، کافی است بخش کپک‌زده را به صورت عمیق جدا کرده و یک لایه روغن در سطح رب گوجه فرنگی بمالید تا عمل اکسیژن‌رسانی متوقف و از تشکیل کپک جلوگیری شود در غیر این صورت می‌توانید رب گوجه فرنگی را داخل فریزر نگهداری کنید.

https://aradow.com/فوت-و-فن-های-تهیه-رب-گوجه-فرنگی-در-خانه/


صنعت کشاورزی گوجه ,رب ,فرنگی ,یخچال ,نگهداری ,کپک‌زدگی ,رب گوجه ,گوجه فرنگی ,فرنگی در ,در خانه ,در یخچالمنبع

روش نگهداری کنسرو رب گوجه فرنگی در خانه

گوجه فرنگی مناسب برای تهیه رب گوجه فرنگی در خانه

خرید و فروش محصولات کشاورزی را با آرادو امتحان کنید

روش اندازه‌گیری بریکس رب گوجه فرنگی

گیاه فیسالیس

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

عشق یکطرفه کامپیوتر وب سایت تخصصی خانم شیخی تو بهترین خرید رو از ما داشته باش فیلم های ترکی اینجا همه چی هست esfbarbari موفق باشیم... امتحان نهایی خرداد 98 اپیلاسیون پوست حساس